www.Globelix.dk © 2009 

 

På motorcykel i Sydøstasien

 

Det hele startede med en fiks ide, og et år senere (1. januar 2007) blev den realiseret, at kunne bevæge sig frit i verden. Altså rejs ud, helst til et sted du ikke har været før. Sørg for at du kan bevæge dig frit og ubesværet, så du også kommer ud i krogene, der hvor kun få har været før. Min motorcykel klarer det sidste, så derfor tog jeg den med. Den første del - Sydøst Asien - var ikke så sværet. Verden er stor og selv om jeg har rejst meget, er der altid steder der trægner til et besøg, og nu blev det Asiens tur.

 

Turen blev delt i 2 dele hver af ca. 3 måneders varighed. Den første del gik gennem Thailand med start i Bangkok, videre op i Laos så syd på til Cambodia og tilbage til Bangkok i Thailand.

 

Den anden del gik ned gennem Sydthailand til Malaysia, Singapore og Indonesien hvor jeg sluttede ude på Lombok. Herfra sendte jeg motorcyklen tilbage til Danmark og rejste selv via Singapore, op gennem Malaysia og sluttede i Bangkok. Jeg landede i Danmark igen i begyndelsen af juli 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At vove er at miste fodfæstet et øjeblik,
ikke at vove er at miste sig selv
- måske tænkt af Søren Kierkegaard

 

 

 

 

Weblog med dagbog og billeder»

Dagbogen er suppleret med billeder fra turen